De foto op de eerste pagina van de koeien is gemaakt in Friesland vlak bij het dorp waar ik woon. GEO Supervisie & Begeleiding in Gezondheidszorg en Onderwijs bestaat al sinds 1996. GEO betekent letterlijk: op de aarde betrekking hebbend.

Dit ben ik: Aerts, (aards) pragmatisch, praktijkgericht, humorvol en met twee benen op de grond in het hier en nu.

Na 10 jaar te hebben gewerkt in een algemeen ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige in obstetrie en gynaecologie, werd ik docent en supervisor. Ik voltooide mijn Masters opleiding in “Educational and Training Systems Design” aan de Universiteit van Twente.

Vandaar Gezondheidszorg en Onderwijs, de twee benen waar mijn bedrijf op staat.

Ik ben geregistreerd als docent Supervisiekunde, (leer)supervisor en erkend coach bij de LVSC. Tevens ben ik gecertificeerd DISC trainer en coach èn gecertificeerd als gespreksleider Moreel Beraad.

Ik heb ervaring in binnen-en buitenland met het ontwerpen en uitvoeren van diverse Development Trajecten voor trainers, managers en professionals in bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en welzijnsinstellingen. En natuurlijk training voor Supervisoren en Coaches.

Visie? Ja hoor!

Leren is een ontdekkingsreis, elke dag opnieuw. In een interactief leerproces word je met grenzen geconfronteerd. Door je afwisselend te begeleiden en hierin uit te dagen hoop ik je bewust te maken van de relatie tussen jouw persoonlijke kwaliteiten en je beroep of organisatie. Hierin is ook ons proces voor mij belangrijk om van te leren: wat gebeurt er precies tussen jou en mij. Tevens zet ik, geleid door dit proces, verschillende werkvormen in. Het doel hiervan is altijd dat het jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.

Dat betekent altijd een ervaringsgericht antwoord op maat zoeken op je vraag. Dit geldt zowel voor individuele als team of organisatievragen.


Andere activiteiten
Sinds 2005 ben ik Senior Expert in gezondheidszorg en onderwijs voor PUM (een vrijwilligersorganisatie van Nederlandse Senior Experts).

Daarnaast werk ik bij Hogeschool Windesheim in Zwolle bij onder andere de Supervisorenopleiding, Opleiding to Registercoach en Opleiding Casemanagement Dementie als docent, (leer) supervisor en coach. Tevens ben ik portfoliobeoordelaar bij de Schoolleidersopleidingen Leidinggeven 1 en 2.