De foto op de eerste pagina van de koeien is gemaakt in Friesland vlakbij het dorp waar ik woon. Wat betekent de naam GEO Supervisie & Begeleiding in Gezondheidszorg en Onderwijs?

GEO betekent letterlijk: op de aarde betrekking hebbend.

Dit ben ik: Aerts, (aards) pragmatisch, praktijkgericht, humorvol en met twee benen op de grond in het hier en nu.

Na 10 jaar te hebben gewerkt in een algemeen ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige in obstetrie en gynaecologie, werd ik docent en supervisor. Ik voltooide mijn Masters opleiding in “Educational and Training Systems Design” aan de Universiteit van Twente.

Vandaar Gezondheidszorg en Onderwijs, de twee benen waar mijn bedrijf op staat.

Ik ben geregistreerd als docent Supervisiekunde, (leer)supervisor en erkend coach bij de LVSC. Tevens ben ik gecertificeerd als DISC trainer en coach èn gespreksleider Moreel Beraad (VUMC).

Ervaring deed ik op in binnen-en buitenland met het ontwerpen en uitvoeren van diverse Development Trajecten voor trainers, managers en professionals in bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en welzijnsinstellingen. En natuurlijk training voor Supervisoren en Coaches.

Visie? Ja hoor!

Leren is veranderen, een ontdekkingsreis elke dag opnieuw. In ieder interactief leerproces word je met grenzen geconfronteerd. Grenzen ervaar je altijd in de context en in het hier-en-nu. Door je afwisselend te begeleiden en uit te dagen om die grenzen te verkennen, word je je bewust van de relatie tussen jouw persoonlijke kwaliteiten en je beroep of organisatie.

Hierin is ook belangrijk om te leren van ons proces: wat gebeurt er precies tussen jou en mij. Tevens zet ik passend bij jouw leervoorkeur verschillende werkvormen in. Het doel hiervan is altijd dat het jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.

Dat betekent een ervaringsgericht antwoord op maat op jouw vraag. Dit geldt zowel voor individuele, als team of organisatievragen.


Andere activiteiten
Sinds 2005 ben ik Senior Expert in gezondheidszorg en onderwijs voor PUM (een vrijwilligersorganisatie van Nederlandse Senior Experts).

Daarnaast werk ik als docent bij diverse Post HBO opleidingen bij Hogeschool Windesheim in Zwolle.