De foto op de startpagina van de koeien is gemaakt in Friesland vlakbij het dorp waar ik woon.

Wat betekent de naam GEO Supervisie & Begeleiding in Gezondheidszorg en Onderwijs?

GEO betekent letterlijk: op de aarde betrekking hebbend.

Dit ben ik: Aerts, (aards) pragmatisch, praktijkgericht, humorvol en met twee benen op de grond in het hier en nu.

Na 10 jaar te hebben gewerkt in een algemeen ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige in obstetrie en gynaecologie, werd ik docent en supervisor. Ik voltooide mijn Masters opleiding in “Educational and Training Systems Design” aan de Universiteit van Twente.

Vandaar Gezondheidszorg en Onderwijs, de twee benen waar mijn bedrijf op staat.

Ik ben geregistreerd als docent Supervisiekunde, (leer)supervisor en erkend coach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC. Tevens ben ik gecertificeerd als DISC trainer en coach èn gespreksleider Moreel Beraad opgeleid door VUMC.

Ervaring deed ik op in binnen-en buitenland met het ontwerpen en uitvoeren van diverse Development Trajecten voor trainers, managers en professionals in gezondheidszorg, onderwijs, overheid en welzijnsinstellingen. En het opleiden van Supervisoren en Coaches.

Visie? Ja hoor!

Leren is veranderen, een ontdekkingsreis elke dag opnieuw. In ieder interactief leerproces word je met grenzen geconfronteerd. Grenzen ervaar je altijd in de context en in het hier-en-nu. Door die grenzen samen te verkennen, word je je bewust van de relatie tussen jouw persoonlijke kwaliteiten en je beroep of organisatie.

Hierin zal ik je afwisselend begeleiden en uitdagen om ook te leren van óns proces: wat gebeurt er precies tussen jou en mij? En hoe kunnen we dit inzetten voor jouw ontwikkeling? Tevens zet ik passend bij jouw leervoorkeur verschillende werkvormen in. Het doel hiervan is áltijd dat het jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.

Dat betekent een ervaringsgericht antwoord óp maat op jóuw of vraag. Dit geldt zowel voor individuele, als team of organisatievragen.


Andere activiteiten
Als Senior Expert in Health Care en Educational Institutes ben ik actief voor PUM (vrijwilligersorganisatie van Nederlandse Senior Experts). Ook train ik nieuwe experts in interculturele adviesvaardigheden als onderdeel van het onboardingsprogramma. Daarnaast ben ik lid van het ambassadeursnetwerk diversiteit en inclusie.

Als lid van de LVSC vertegenwoordig ik hen in de ANSE Quality Experts groep. Wij houden ons in Europees verband bezig met de kwaliteit van opleiden en levenlang leren voor supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders.

Tevens werk ik als docent bij diverse Post HBO opleidingen bij Hogeschool Windesheim in Zwolle.